Kezdőlap Szolgáltatások Rólunk Ajánlatkérés Kapcsolat

Szolgáltatások

Hálózati munkák

Egy vállalat informatikai rendszerének alapja a számítógépes hálózat felépítése. Vállaljuk vezetékes illetve vezeték nélküli hálózatok megtervezését, kiépítését, felülvizsgálatát valamint bővítését. A hálózat kialakításánál nagy figyelmet szentelünk az eszközök kiválasztásakor a teljesítmény/költség viszonyra.

Mivel egy informatikai hálózat folyamatos amortizációnak van kitéve, ezért nem csak a szakszerű tervezés és kivitelezés a fontos, hanem a bővítési lehetőségek kalkulálása, valamint a rendszer üzembeállása után a folyamatos karbantartás is.

Számítógépes hálózat kialakításakor a legfontosabb szempontokat figyelembevéve alakítjuk ki a hálózatot. A kiépítés mellett vállaljuk az eszközök beszerzését, a hálózat bevizsgálását, a számítógépek telepítését, és a teljes hálózat adminisztrálását.

A számítógépes hálózat mellett vállaljuk hagyományos, illetve VoIP telefonos hálózat és telefonközpont, valamint IP alapú kamerarendszer megtervezését, kiépítését is.

Minden partnerünk az ingyenes helyszíni felmérés valamint a személyes egyeztetés után kapja meg személyre-, cégre szabott, az egyedi igényekhez alkalmazkodó ajánlatunkat.

Ajánlatkérés

Rendszerüzemeltetés

A XXI. században elképzelhetetlen egy sikeres, modern cég jól működő informatikai háttér nélkül. Cégünk segít meglévő informatikai rendszerének üzemeltetésében, karbantartásában és a szükséges fejlesztésében. A folyamatos felügyelet a működési hibák megelőzését és/vagy gyors megszüntetését teszi lehetővé.

Több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink meghatározott időközönként személyesen, valamint folyamatos távfelügyelettel vigyáznak rendszere optimális működésére, hiba esetén kiszállással segítenek a felmerülő problémák megoldásában.

Rendszerfelügyelet szolgáltatásunk keretében folyamatos előrejelzést tudunk nyújtani az Ön hálózatának, munkaállomásainak, szervereinek állapotáról, és folyamatosan ellátjuk a modernizációs döntések meghozatalához szükséges információkkal.

Outsourcing - erőforrás kihelyezésen alapuló - rendszerünk segítségével Önnek nem kell foglalkoznia informatikai rendszerével, s nem szükséges informatikust, informatikusokat alkalmaznia, rendszere mégis biztonságban van a legmagasabb szintű rendelkezésre állás mellett.

Ajánlatkérés

Weboldal fejlesztés

Manapság egy sikeres vállalkozás szerves részét képezi egy igényesen kivitelezett, vizuálisan megnyerő, informatív weboldal. Az általunk készített weboldalak és hozzá kapcsolódó kiegészítő megoldásaink garantáltan segíteni fogják vállalkozását!

Legyen szó egyszerű, kisvállalkozásoknak ajánlott statikus weblapról, dinamikus, folyamatosan frissülő, változó portálról vagy flash animált művészi oldalról, mi elkészítjük az Ön számára ideális megjelenésű internetes anyagot. Az egyedi honlapok mellett vállaljuk blogok, wordpress oldalak, CMS rendszerek és webshopok fejlesztését is - természetesen a közösségi média által nyújtott lehetőségek beépítésével.

A weboldalak tervezése, kivitelezése és karbantartása, frissítése mellett segítünk a domain név regisztrációban és a megfelelő tárhely kiválasztásában is.

Az általunk fejlesztett oldalak nem csupán a hagyományos megjelenítőkre (PC monitor, laptop), de a mobil kijelzőkre (mobiltelefon, tablet, phablet, stb.) is optimalizálva vannak.

További információkért kérje ingyenes, személyes konzultációnkat - akár az ön székhelyén is -, vagy keressen bennünket telefonon, e-mailen vagy facebookon!

Ajánlatkérés

Minőségmenedzsment

Minőségmenedzsment a vállalat minden, a minőséggel összefüggő tudatos, tervezett tevékenysége. Ebben az értelemben a vállalatmenedzsment része és a minőség iránt deklarált elköteleződése ("minőségmisszió"). A vállalatmenedzsment ezt a menedzsmentfilozófiát a minőségpolitika és a minőségcélok meghatározásával indítja.

A hétköznapi értelemben vett minőségnél jóval szélesebb és mélyebb tartalmú minőséget a minőség tervezésével, folyamatos szabályozásával biztosítja, továbbá az állandó minőségfejlesztést, azaz a minőség folyamatos javítását stratégiai fontosságú feladatként kezeli.

A minőségbiztosítás így egy folyamatosan működő, visszacsatolt rendszer, amely a minőségtői való eltérést azonnal jelzi és beindítja a korrigáló mechanizmusokat, azonosítja a hibáért felelőssé tehető tényezőket, a hibát előidéző faktort kiküszöböli és az ismételt hibák megelőzését szolgáló mechanizmusokat, eljárásokat épít be.

Szolgáltatásaink között szerepel az ISO 9001:2015 szabványon és a TQM filozófián alapuló különböző integrált minőségmenedzsment (környezetvédelem, biztonság, stb.) rendszerek kiépítése és bevezetése, minőségmenedzsment tanácsadás, oktatás (elméleti és gyakorlati ismeretek, hibafeltáró, hibamegelőző módszerek) valamint a kockázatok értékelése és kezelése.

Ajánlatkérés

Vezetői döntéstámogatás

Vállalkozása elért egy olyan szintet, ahol a rutinfeladatok, a részletekbe merülő irányítás túl sok időt vesz el a cég hosszabb távú továbbfejlesztésének alakításától?

Segíteni tudunk abban, hogy ezeknek a rutinfeladatoknak az áttekinthetősége sokkal gyorsabbá váljon. Megkönnyítjük a hosszabb távú cégvezetői döntések meghozatalát azok megalapozásával.

A vezetői döntések megalapozásához, támogatásához egy Vezetői Információs Rendszer kialakítását ajánljuk az adott vállalkozásra szabva, a cégirányítás igényeinek és követelményeinek megfelelően.

Az információs igények közös feltérképezését, felmérését követően indítjuk meg a fejlesztést, a társaság folyamatos kontrollja mellett. A rendszer indítása után biztosítjuk annak folyamatos támogatását, supportját is. Olyan eszközt adunk a vezetés kezébe, ami segíti az elért pozíciók, sikerek megtartását és továbbvitelét is.

Ajánlatkérés

Szervíz

Informatikai eszközök, perifériák meghibásodása esetén vállaljuk azok bevizsgálását, javítását - akár helyszínen is, így önnek nem kell sem a csomagolással, sem pedig a szállítással foglalkoznia. A javítás vagy alkatrész csere előtt ismertetjük a várható költségeket, így előre ismert a szolgáltatás ára.

Szakképzett, tapasztalt munkatársaink kiváló minőségű diagnosztikai és technikai eszközökkel dolgoznak, így minden, általunk szervízelt berendezésre, perifériára garanciát vállalunk. A javítás során tanácsadással és - az előfordult hibával kapcsolatban - részletes magyarázattal is segítjük partnereinket.

Vállaljuk asztali számítógépek, szerverek, notebookok, netbookok, tabletek, hálózati berendezések, nyomtatók és egyéb külső perifériák bevizsgálását, javítását.

Ajánlatkérés

Oktatás

Informatikai területen vállaljuk ECDL (Európai Számítógép-használói Jogosítvány) modulok (Számítógépes alapismeretek, Online alapismeretek, Szövegszerkesztés, Táblázatkezelés, Adatbázis-kezelés, Prezentáció, Képszerkesztés, Webszerkesztés) oktatását, valamint a szükséges vizsgák megszervezését.

Szintén vállalunk minőségmenedzsment oktatást - elméleti és gyakorlati ismeretek, hibafeltáró, hibamegelőző módszerek valamint kockázat értékelés és kezelés témakörökben.

Ajánlatkérés


Kapcsolat