Kezdőlap Szolgáltatások Rólunk Ajánlatkérés Kapcsolat

Rólunk

Egy jól működő vállalkozás ma már nem nélkülözheti a megfelelő minőségű informatikai hátteret. Legyen szó hálózatról, számítógépekről, mobil eszközökről, perifériákról, weblapról vagy csoportmunkáról, az IT alapjaiban határozza meg a cég működését, versenyképességét.

Szakembereink biztosítják Önnek, vállalkozásának a megbízható számítógépes hátteret, a rendszer folyamatos felügyeletét, valamint a biztonságos működés feltételeit, így a hibás eszközök, berendezések javítását is.

A minőségbiztosítási szolgáltatás keretében vizsgáljuk, hogy mennyire hatékonyak a projekt egyes megvalósítási fázisai, elemezzük, hogy azok mennyire vannak összhangban a kitűzött célokkal, javaslatokat dolgozunk ki a feltárt problémák orvoslására, valamint a hatékonyság növelésére.

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk, referenciáink között az iparban, kereskedelemben, illetve az állami szférában tevékenykedő cégek, vállalkozások egyaránt megtalálhatóak, tapasztalt munkatársaink folyamatosan képzik magukat.

Cégünk azon ügyfelek ideális partnere, akik hosszú távon kiszámítható kapcsolat keretében, modern, megbízható megoldásokat keresnek. A vállalati ügyfelek mellett természetesen várjuk magánszemélyek megrendeléseit is.

Ráadásul mindezt versenyképes áron, rövid határidőkkel és garanciával. Szolgáltatásaink között található az ügyfeleink részére biztosított folyamatos telefonos segítségnyújtást is. Hívása közvetlenül szakembereinkhez érkezik be.

Munkatársaink

Szecsei Attila
Informatikus mérnök, programozó, Cisco rendszermérnök
szecsei.attila@compcare.hu

Jenei István
Villamosmérnök, minőségbiztosítási szakmérnök
jenei.istvan@compcare.hu

Farkas Ádám
Informatikus rendszergazda, szervízvezető
farkas.adam@compcare.hu

Szecsei István
Okleveles közgazda, pénzügyi szakközgazdász, kontroller tanácsadó
szecsei.istvan@compcare.huKapcsolat